Aanbod

Loop met ons mee

DailyPilgrim organiseert en begeleidt wandelretraites en pelgrimstochten in samenwerking met Wandel naar Jezelf (www.wandelnarjezelf). Boekingen verlopen ook via deze organisatie. Voor meer informatie en vragen kun je met mij contact opnemen! 

Pelgrimstocht over de Rota Vicentina
Lopen op spectaculair hoge kliffen, met blote voeten over verlaten stranden, een frisse duik in de oceaan. De geur van dennenbomen, eucalyptus, kruiden en najaarsbloemen. Een week wandelen door de ongerepte natuur, met het ruisen van de golven en de zon op je huid, doet wonderen voor lichaam en geest. We bevinden ons op de Rota Vicentina. Van oorsprong een pelgrimspad naar Santiago de Compostella. In zuidelijke richting leidt het pad naar het graf van Sint Vincentius in Cabo Sao Vicente.
Wandelretraite Terschelling
Een magische plek dicht bij huis; dat is Terschelling! Zodra je op de boot stapt, kom je letterlijk en figuurlijk los van het alledaagse leven. Wind door je haren, blik op oneindig. Wat je op dit veelzijdige eiland aantreft zijn eindeloze stranden, bossen en duinen, ruisende golven, betoverende zonsondergangen, gezellige strandtenten en…bij heldere nacht de fonkelende Melkweg. Dit alles maakt Terschelling tot een unieke bestemming voor een wandelretraite.
Pelgrimstocht op de Via Podiensis
De Via Podiensis is de oudste en een van de mooiste pelgrimsroutes door Frankrijk. Goede gesprekken, verdieping en spiritualiteit, gezelligheid, uitwisseling, natuur en cultuur. Deze pelgrimstocht kan je op veel manieren iets brengen. Er is alle ruimte om je eigen camino, met jouw intentie te lopen en tegelijk niet alleen op pad te zijn.
“Loop je Vrij” op de Walk of Wisdom
Dit is niet zomaar een wandeltocht, maar vooral een reis naar binnen. We gaan op pad aan de hand van een thema of vraag en onderweg werken we met storytelling, kleine opdrachten, ervaringsgerichte oefeningen, stilte of juist een goed gesprek. We begeven ons op onbekend terrein en van geijkte paden. Letterlijk en figuurlijk. Een prachtige manier om jezelf beter te leren kennen in de ontmoeting met anderen.
Pelgrimstocht op de Camino Portugues
We lopen de eeuwenoude pelgrimsroute van Porto in Portugal naar Santiago de Compostella, de camino Portugués. Een verdiepende reis en persoonlijk avontuur. Welke intentie je ook hebt, deze pelgrimstocht maakt het mogelijk om de laatste 240 km af te leggen en aan te komen in Santiago.