Aanbod

Loop met ons mee

DailyPilgrim organiseert en begeleidt wandelretraites en pelgrimstochten in samenwerking met Wandel naar Jezelf (www.wandelnaarjezelf.nl). Boekingen verlopen ook via deze organisatie. Voor meer informatie en vragen kun je met mij contact opnemen! 

Pelgrimstocht over de Rota Vicentina
Lopen op spectaculair hoge kliffen, met blote voeten over verlaten stranden, een frisse duik in de oceaan. De geur van dennenbomen, eucalyptus, kruiden en najaarsbloemen. Een week wandelen door de ongerepte natuur, met het ruisen van de golven en de zon op je huid, doet wonderen voor lichaam en geest. We bevinden ons op de Rota Vicentina. Van oorsprong een pelgrimspad naar Santiago de Compostella. In zuidelijke richting leidt het pad naar het graf van Sint Vincentius in Cabo Sao Vicente.
Pelgrimstocht Porto-Santiago
We lopen de eeuwenoude pelgrimsroute van Porto in Portugal naar Santiago de Compostella, de camino Portugués. Een verdiepende reis en persoonlijk avontuur. Welke intentie je ook hebt, deze pelgrimstocht maakt het mogelijk om de laatste 240 km af te leggen en aan te komen in Santiago.