6-daagse pelgrimstocht
‘Loop je Vrij!’ op de Walk of Wisdom

Pad van je eigen wijsheid

Ga mee op ontdekkingsreis en ervaar de bijzondere aspecten van het pelgrimsleven op de Walk of Wisdom. Een bestaande pelgrimsroute vanuit Nijmegen over onverharde paden en door glooiende landschappen over de grens met Duitsland. De overnachtingen langs de route zijn afwisselend, uniek en karakteristiek. We zijn zes dagen onderweg en lopen gemiddeld 20 km per dag (totaal ongeveer 100 km). Als een echte pelgrim neem je je eigen backpack mee, dus alles wat je achter laat is mooi meegenomen!

Reis naar binnen

Dit is niet zomaar een wandeltocht, maar vooral een reis naar binnen. We gaan op pad aan de hand van een thema of vraag en onderweg werken we met storytelling, kleine opdrachten, ervaringsgerichte oefeningen, stilte of juist een goed gesprek. We begeven ons op onbekend terrein en van geijkte paden. Letterlijk en figuurlijk. Een prachtige manier om jezelf beter te leren kennen in de ontmoeting met anderen.

Waarom een pelgrimstocht?

Een pelgrimstocht is een perfecte manier om jezelf beter te leren kennen en levensvragen te onderzoeken. Behalve een tocht in de buitenwereld maak je vooral een reis in je binnenwereld. 

Investering

750,- euro p.p.

Inclusief:

  • 5 overnachtingen met ontbijt en diner
  • startpakket Walk of Wisdom.
  • coaching programma en begeleiding

Exclusief:

  • drankjes, lunch en overige persoonlijke uitgaven.

Begeleiding

Annemieke Oost van DailyPilgrim en Jennecke Stradmeijer van KO’AN Training. Beide bevlogen pelgrim en professioneel coach/trainer.

Praktische info

  • Maximaal aantal deelnemers: 6 personen
  • Startpunt in Nijmegen, eindpunt in Ravenstein
  • Zie voor uitgebreide informatie vraag & antwoord

Aanmelden

Stuur een mail naar info@dailypilgrim.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! Hierna volgt een kennismakings- en intakegesprek waarin we samen kijken naar jouw motivatie om mee op pelgrimstocht te gaan. Vanzelfsprekend krijg je dan ook meer gedetailleerde informatie over de reis en een paklijst toegestuurd.

Dit is niet zomaar een wandeltocht,
maar vooral een reis naar binnen.