3-daagse pelgrimstocht ‘Loop je vrij’
rondom Emmausklooster

Kloosterretraite

Ga mee op ontdekkingsreis en ervaar de bijzondere aspecten van het pelgrimsleven vanuit het Emmausklooster in Velp. Deze mini pelgrimstocht is bedoeld als een kleine retraite. Door even helemaal los te komen van het bekende, je onder te dompelen in de natuur en te genieten van de rust in het klooster en de schitterende kloostertuin. Om juist daar te zijn waar je door werk, afspraken of gezin minder snel bent: bij JEZELF.

Reis naar binnen

Dit is niet zomaar een wandeltocht, maar vooral een reis naar binnen. We begeven ons op onbekend terrein en van geijkte paden. Letterlijk en figuurlijk. Een prachtige manier om jezelf beter te leren kennen in de ontmoeting met anderen.

Loop je vrij!

Vanuit het klooster maken we iedere dag een mini-pelgrimage van ongeveer 15 km in de prachtige omgeving. De routes zijn afwisselend en gemarkeerd. Je loopt de wandelingen in principe op jezelf, in je eigen tempo. Dat geeft je de ruimte om je te verbinden met wat er werkelijk voor jou toe doet, op dat moment. Om je hierin meer richting te geven, ga je op pad aan de hand van een vraag of kleine opdracht. Bij terugkomst in het klooster delen we elkaars opgehaalde ervaringen en inzichten in een ontspannen sfeer. We nemen je drie dagen mee naar buiten voor een reis naar binnen. Om in de cadans van het lopen meer bewegingsvrijheid te ervaren. Laat je verrassen en kom daar waar je hoofd je niet brengen kan!


Waarom een pelgrimstocht?

Een pelgrimstocht is een perfecte manier om jezelf beter te leren kennen en levensvragen te onderzoeken. Behalve een tocht in de buitenwereld maak je vooral een reis in je binnenwereld. 

Data

  • Najaarseditie: 17, 18 en 19 december 2021
  • Winter editie: 4,5 en 6 februari 2022
  • Zomer editie: 8,9 en 10 juli 2022 

 

Praktische info

Minimaal aantal deelnemers 6 personen. Maximaal aantal deelnemers: 10 personen.

We verblijven in het sfeervolle en eeuwenoude Emmausklooster in Velp in Noord-Brabant. Eenpersoonskamers inclusief wastafel, lakenpakket en handdoeken. De douches en toiletten bevinden zich op de gang. 

Tijden: aankomst op vrijdag om 09.30 uur en vertrek op zondag rond 16.00 uur.

Investering

395,- euro p.p.

  • Verblijf op basis van twee overnachtingen met ontbijt (inclusief lakenpakket en badhanddoeken), drie keer een lunch(pakket) en twee keer een kloostermaaltijd (3 gangen) . (incl thee/koffie in het klooster, excl drankjes en overige uitgaven)
  • Coaching programma en begeleiding
  • Uitgezette wandelroutes

Begeleiding

Annemieke Oost van DailyPilgrim en Jennecke Stradmeijer van KO’AN Training. Beide bevlogen pelgrim en professioneel coach/trainer

Aanmelden

Stuur een mail naar info@dailypilgrim.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! 

Laat je verrassen en kom daar
waar je hoofd je niet brengen kan!