Over Annemieke

Pelgrim in het dagelijks leven

Aangenaam, mijn naam is Annemieke Oost (1978). Ik plaats anderen niet graag in hokjes en mezelf dus ook niet. Noem me coach, trainer, systemisch opsteller of reisbegeleider, ik voel me bovenal een pelgrim in het dagelijks leven: een DailyPilgrim. 

De weg naar buiten

Het liefst ben ik buiten onderweg. Als reiziger, fietser, op roadtrip met de camper, wandelend met mijn hond of op lange pelgrimstochten. Wat trekt is het onbekende en de verrassing die daarin schuilgaat. Bijzondere plekken, inspirerende ontmoetingen en verdiepende ervaringen. Daar word ik intens gelukkig van!

De weg naar binnen

Daarnaast speelt ook de weg naar binnen een belangrijke rol in mijn werk en prive. Ooit begonnen met een loopbaan als communicatieadviseur bij overheden en non-profitorganisaties heb ik, na een impactvolle gebeurtenis in 2012, het roer omgegooid.  Mijn allereerste pelgrimstocht in 2015 was daarin een belangrijke inspiratiebron. Sindsdien is het voor mij een manier van leven geworden om dagelijks als pelgrim onderweg te zijn.. Ik blijf continu investeren in groei en ontwikkeling, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Vanuit een verlangen naar een bewuster, authentieker en vrijer te leven.

Van passies naar missie

Met de oprichting van Daily Pilgrim in 2019, heb ik van mijn passies mijn missie gemaakt: 

 Als bevlogen pelgrim, professioneel coach en ervaren reisbegeleider neem ik mensen mee op ontdekkingstocht naar zichzelf. Ik laat je vertrekken om thuis te komen bij JEZELF door onderweg te ZIJN. Zodat er meer eigenheid en innerlijke bewegingsruimte ontstaat. Ga je mee?!

Ik laat je vertrekken om thuis te komen bij JEZELF door onderweg te ZIJN. Zodat er meer innerlijke bewegingsruimte ontstaat.” 

- Annemieke