Over Annemieke

Pelgrim in het dagelijks leven

Aangenaam, mijn naam is Annemieke Oost (1978). Ik plaats anderen niet graag in hokjes en mezelf dus ook niet. Noem me coach, trainer, systemisch opsteller of reisbegeleider, ik voel me bovenal een pelgrim in het dagelijks leven: een DailyPilgrim. 

De weg naar buiten

Het liefst ben ik buiten onderweg. Als reiziger, fietser, op roadtrip met de camper of op lange pelgrimstochten. Wat trekt is het onbekende en de verrassing die daarin schuilgaat. Bijzondere plekken, inspirerende ontmoetingen en verdiepende ervaringen. Daar word ik intens gelukkig van!

De weg naar binnen

Daarnaast spelen bewustwording en persoonlijke ontwikkeling een belangrijke rol in mijn leven. Een Impactvolle gebeurtenis was jaren geleden de aanleiding om de weg naar binnen te maken. Sindsdien is het voor mij een manier van leven geworden om deze innerlijke reis steeds weer te maken. Ik blijf continu investeren in groei en ontwikkeling, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Vanuit een verlangen naar een bewuster, authentieker en vrijer te leven.

Van passies naar missie

Met de oprichting van Daily Pilgrim in 2019, heb ik van mijn passies mijn missie gemaakt: Als bevlogen pelgrim en professioneel coach neem ik mensen mee op reis naar binnen. Ik laat je vertrekken om thuis te komen bij JEZELF door onderweg te ZIJN. Zodat er meer eigenheid en innerlijke bewegingsruimte ontstaat.

Ik laat je vertrekken om thuis te komen bij JEZELF door onderweg te ZIJN. Zodat er meer innerlijke bewegingsruimte ontstaat.” 

- Annemieke